Welkom bij

Wereldwinkel Rotterdam Vreewijk

Privé en zakelijke cadeau-pakketten

Voor de beste cadeaus moet u bij de Wereldwinkel zijn, dé fairtrade cadeauwinkel van Nederland. Hier kunt u ook mooiste fairtrade cadeaupakketten bestellen. Uit het enorm kleurrijke assortiment van de Wereldwinkel kunt u zelf een cadeaupakket naar wens (laten) samenstellen. Met een cadeaupakket van de Wereldwinkel geeft u niet alleen iets moois aan de mensen om u heen, maar geeft u ook iets terug aan de producenten van fairtrade cadeaus.

Wilt u een kookpakket, koffie- of theepakket, een snoeppakket, een pakket met een thema (b.v. liefde) of een pakket in een bepaalde kleur? U kunt zelf het cadeaupakket samenstellen. Heel persoonlijk dus en natuurlijk wordt het geheel mooi ingepakt door onze medewerkers. Leuk als cadeau voor een verjaardag, huwelijk, een jubilaris of als relatiegeschenk. En voor zakenrelaties kunnen wij de cadeaupakketten geheel op maat verzorgen.

Geef een Wereldwinkel cadeaubon

Kunt u geen keuze maken? Wij verkopen cadeaubonnen van € 10 en € 5 zodat de ontvanger zelf iets kan kiezen bij de Wereldwinkel.